Haal de gezelligheid in huis met een kerstbomen van de Beijer!
Het is november en de feestdagen komen langzaam in zicht. De temperatuur daalt. Wij gaan het land op om kerstbomen te selecteren en uit te steken. Op ons eigen land staat voornamelijk Picea omorika. Deze staan bekend als geurende bomen die hun naalden goed vasthouden. Meestal zijn deze bomen met kluit en daardoor gemakkelijk in een mand, pot of emmer te plaatsen.

Kerstbomen planten Klein Amerika

KWALITEIT KERSTBOMEN

De Nordmann sparren laten wij speciaal voor u overkomen uit Denemarken, hier weten ze alles van deze bijzondere boom en hoe te kweken. De Nordmann staat bekend om zijn zachte naalden en het lang vasthouden hiervan. Bij veel mensen favoriet. Mede omdat hij zo ‘easy’ te zetten is met de ‘easyfix’ standaard.

KERSTBOMEN MET EASYFIX

Onze bomen zijn met een speciale boor voorgeboord, onder in de stam van de boom zit een conisch gat. Met één draaibeweging draait u de standaard vast onder de boom. Deze staat dan altijd recht en stevig.De ‘easyfix’ is van ijzer en gaat jaren mee.

Inpakken van kerstboom

kerstpakketten

Ook kunt bij ons terecht voor kerstpakketten, deze kunt u zelf samenstellen voor elk gewenst bedrag. Er is ruime keuze in lekkere streekproducten en vele mogelijkheden om te verpakken, mooie dozen, kistjes, mandjes of papier. Neem contact op en stel een mooi pakket samen voor uw werknemers, familie of vrienden.

De hele maand december zijn wij dagelijks geopend (in het weekend onder het genot van een glaasje Glühwein) en kunt u bij ons terecht voor verschillende bomen in vele maten zoals:

  • Nordmann
  • Picea omorika

Nu kunnen de feestdagen pas echt beginnen! Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.